Post by kabreventhavern on Feb 11, 2022 13:34:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Cafe - šéfkuchař ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Cafe - šéfkuchař IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty neobmedzené kryštály ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Cafe - šéfkuchař 2022 version ▞▞▞
Nics... Milujem hru
Je to ako kuchár kuchár. Je to veľmi zábavná hra. Dokončil som všetky úrovne. Iba 200 v kaviarni na varenie. Na konci hry je napísané Coming Soon. Viac úrovní. Prosím Ponáhľaj sa. Milujte túto hru. Začal som odznova. Prosím viac levelov.👍😁😎.
Chcel by som to opísať ako typ hry speedrun resto. 5 star, pretože to môžem hrať na svojom starom telefóne s obmedzenou dostupnou pamäťou, nie toľko reklám.
Cooking Cafe - Food Chef 아케이드 zdvo
je to dobrá hra na varenie, rovnako ako každá iná hra na varenie, ale je to dobrá hra, veľmi rád si túto hru zahrám 😀😁😄
V pohode
Jediná reštaurácia, ktorú skutočne prejdem! ! Milujte túto hru. !! Čoskoro sa sem jednoducho nedostane dosť rýchlo. Dang. Chcem hrať viac 🥺🥺Skvelá práca šéfkuchárov.😉😊😊😁😙😙😙
Teraz, keď hrám túto hru už týždeň, všimol som si, že ak bolo na pravej strane viacero jedál, bolo ťažké vybrať to správne a na niektorých uvedených miestach sotva vidíte, čo si objednali.
Túto hru som miloval pred aktualizáciou, teraz sa vrátila k starému štýlu, ako keby sa zmenila, kde boli všetky nové reštaurácie, ako aj jedlo, a nemuseli ste usadiť zákazníkov. Po aktualizácii sa len vrátil späť na starú aktualizáciu. Prepáčte, musím odinštalovať, som tak sklamaný, že som si túto hru naozaj užíval.
Dobrá hra, ale nie je úžasná nd osm 29level ke po tebe bez dát ke nii chlta tak ich pls skontrolujte
Je to offline alebo online hra..
Pekná hra ale nudná😑
Spočiatku to bolo naozaj zaujímavé, ale po úrovni 10 sa to prestalo hrať a pokračovalo v načítavaní
Vynikajúca a super hra ❤️
Vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv.bad hra Myslím, že v tejto hre, ktorý slúžime a varíme aj ale v tejto hre slúžime len na jedlo a záujem je len varenie nie je v podávaní len kliknúť len na obrazovku, prosím, nechcete sťahovať 😤😡😠👎👎
Páči sa mi táto hra
World War 2 - Battle Combat 動作 aej
skvelá grafika a láska, že si nemusíte variť veci sami a čakať dlho, kým zákazníci zjedia lol skvelá hra
Mám rád hry na varenie a je zábavnejšie, že sa nemusím ponáhľať, aby som všetko jedlo uvaril a naservíroval. Páči sa mi myšlienka, že jedlá varí šéfkuchár a ja vyberiem tie vhodné, ktoré dám čašníčke na obsluhu. Toto je zábavná a relaxačná hra.
táto hra je pekná, ale čo na tejto hre neznášam je, že keď som dosiahol úroveň 18, musím si túto úroveň stiahnuť online? Myslel som, že je to offline aplikácia dokonca aj na každej úrovni, ale prečo je to tak?!
28 je už na sklade
Páči sa mi táto hra, ktorá sa hrá tak ľahko, želám si, aby bolo viac takých, ako je táto, a prajem si, aby ste ju nemuseli hrať, iba ak máte dáta😁
Hra je skvelá
Je to dobrá aplikácia a hrajte a užívajte si
Je to veľmi zaujímavá hra, ale môj jediný problém je, že keď idem na inú úroveň, ústredná pesnička hrá príliš dlho
Žiadna možnosť inovácie, príliš opakované.
Nervózny
Super ale ponáhľaj sa
Je to taká zábavná hra
Moja obľúbená kuchárska hra
Najhoršia hra vôbec
Veľmi sa mi to páči
Milujem túto hru, ale teraz mám veľa peňazí, nemám na čo míňať, takže môžete pridať veci ako rôzne oblečenie pre čašníčku alebo jednoducho čokoľvek, čo stojí mince, svoje hodnotenie nemením, ale v skutočnosti Páčilo sa mi, keď sa zákazníci posadili, môžete nastaviť nejaké nastavenia, aby sme si mohli vybrať
Náročné a veľa zábavy. Keď sa pokúšate o multitasking, toto je jeden spôsob, ako zistiť, či to dokážete.
Zasekol som sa na úrovni 300 a stále mi hlásia už čoskoro, takto to trvá už vyše mesiaca, prosím pomôžte, keď vyjdú nové úrovne
veľmi sa mi to páči
Je to zábavná a zaujímavá hra
Nerozumiem, prečo musím sťahovať každú úroveň. Nemôžem si stiahnuť všetky úrovne a pokračovať v plynulom hraní bez prerušení.😡