Post by kabreventhavern on Feb 11, 2022 13:22:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generátor kódov všetko ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon 2022 version ▞▞▞
Kedy pridáte ďalšie úrovne? Dosiahli ste tak ďaleko a hra začína späť od úrovne 1. Stratili ste všetok postup. Nezmysel. Chudák veľmi chudobný.
Nenačítalo by sa to
Wooow ťažké, ale pekné
Mám rád túto hru, ale je to zážitok
Milujem túto hru! Ale... pôvodne som dal 5-hviezdičkové hodnotenie, ale teraz som na 3-hviezdičkovom bc. Už viac ako rok čakám na otvorenie nových reštaurácií a výzdobu!! Povedali ste, že to príde čoskoro, napríklad v septembri, a ja som s napísaním novej recenzie čakal až po prvom roku. Prosím aktualizujte čo najskôr alebo odinštalujem!!!
Je to zábavná hra, ale trochu pomalá
Totálne sklamaný
Táto hra sa mi páči. Grafika je v pohode a dobrá.
Edit: pripravené na ďalšiu aktualizáciu! Práve som dokončil poslednú kaviareň a od poslednej aktualizácie. Existuje veľa iných hier time mgmt, ale táto je zďaleka moja najobľúbenejšia. Občas ťažké, ale ak sa toho budete držať, môžete prekonať lvl. Po každom kole sa zaobídete bez reklám, ale našťastie nie veľmi dlho. Hra je relatívne jednoduchá, časy pre každé kolo nie sú také poburujúce ako pri iných time mgmt hrách. Nie ste nútení míňať svoje vlastné peniaze na zvýšenie úrovne.
প্রথম দিকে hra ভালো চললেও। 2. téma গিয়ে অদ্ভুত রকমের দেখা যায়। অনেক বেক্তি আসছেন, কিন্তু তারা কি কি potraviny চাইছেন সেগুলো দেখা যাচ্ছে যাচ্ছে না. আমি অনেক প্রচেষ্টা করা পর্যন্ত এই রকম দেখানোর জন্য hra আর খেলতে পারিনি. odovzdanie obrázka যদি সম্ভব হতো এখানে, তাহলে দেখাতাত। tak plz #nikto nesťahujte túto hru 🙏
Alifamoni
Je to fantastické. pokračovanie skvelého varenia a obsluhy hostí a zákazníkov. tak úžasné.
Toľko zábavy!!
Táto hra sa mi naozaj páčila a podarilo sa mi dostať sa až do reštaurácie 6, trvalo mi to veky, len som sa teraz prihlásil a všetka moja tvrdá práca bola znova zmazaná!
Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon Alkalmi vimp
Dino Water World- Dunia air Dino Petualangan ykw
Dobrá odvážna aplikácia Veľmi ju milujem, ďakujem za túto aplikáciu, ktorá nám pomáha robiť nové recepty, ďakujem veľmi pekne
To je nespravodlivé... V tejto hre som zašiel ďaleko, keď som dokončil všetky hviezdičky na 6. mieste a teraz začínam odznova od 1. miesta na úrovni 1...
Som zaseknutý v štádiu 6 aj po aktualizácii hry.
Táto hra sa mi veľmi páči.
Amburguer
Milujem túto aplikáciu
Dobrá hra, momentálne môj problém je, že musím pokračovať v klepaní na objednávku, pretože nereaguje na môj dotyk, opravte tento problém a ja zmením svoje hodnotenie, ďakujem
पभावती
Zábavná hra, ale dokončil som všetky úrovne a okrem tých, ktoré čoskoro prídu, už nezostali žiadne. povzdych..
Len včera stiahnuté. Bez problémov. Zatiaľ si hru užívam. Dobrá hra.
Ahoj, ako je hra zaujímavá
Pri prvom hraní sa mi táto hra páči a chcem jej dať plných 5 hviezdičiek, ale vždy, keď dosiahnem inú úroveň, znova sa reštartuje od začiatku a teraz ju odinštalujem, pretože sa kvôli nej chová škodoradostne Teraz túto hru nenávidím 😡😡
Pekne 😀
Hra sa stále sama ukončí po každej úrovni, takže som dostal odpoveď, že to bolo opravené, ale nebolo to také odinštalovanie.
Je to online hra 🎮
👁 ❤ hrám Cooking Cafe!!!! Skvelá hra 2 pri oddychu!!!!
Táto hra je dobrá, pretože jej fandenie, ale jediný problém je, že sa reštartuje, je tak otravná.
Začal som hrať hru niekoľko minút, bola to zábava, ale potom, čo sa stále vracia domov bez toho, aby som sa jej dotkol, opravte to, ale napokon je to zábavná hra
Toto je najlepšia hra vôbec
Miesto 3, 24 veľmi slabá hra Costumers alebo túto úroveň nevidím
Hhii
Milujem túto hru, práve som dosiahol úroveň 7, je to také zaujímavé.
Prvý rad z 10 kôl bol vtipný, keď mu došla energia, a tak vidím, že sa z neho stane hrací automat, ktorý bude klčovať peniaze, takže bude rozhadzovať.
Otvorenie trvá dlho
💝💝💝