Post by kabreventhavern on Feb 11, 2022 13:19:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Demolition Derby 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Demolition Derby 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije generatorske žetone ▞▞▞
▞▞▞ Demolition Derby 2 2022 version ▞▞▞
Dostojna igra. enostaven nadzor in vam pove, kje je škoda
Tako frustrirajoče. Nakupi v aplikaciji naj bi se vrnili, če bi bili opravljeni takoj po nenamernem nakupu. 24 ur sem poskušal doseči razvijalce brez uspeha. Ko bodo odgovorili, bo prepozno, da dobim povračilo.
Demolition Derby 2 Corrida sge
Igre z denarjem za pivo so dostojna zabava!
Neverjetno je! vendar obstaja problem, ki je, da ko napišeš recenzijo, ne bo prikazal avtomobila s ponjavo
Ta igra je res odlična, vendar potrebujem nekaj stvari, ki jih moram dodati. Ali lahko dodate nogometni način? To je samo za LOL. Upam, da se zaradi tega ne bo veliko navijačev Rocket League jezilo. Oh, in želim, da dodate več igralcev, ker se ne želimo ves čas igrati z boti, ker je dolgočasno. Če obstaja več igralcev, se lahko zabavamo! Prosimo, dodajte te posodobitve, če lahko.
Ta igra mi je všeč, vendar bi lahko izboljšal grafiko
Všeč mi je, vendar ji dajte samo 1 zvezdico, ker sta vaši 1. in 3. derbi igri na spletu, ta pa ne in če je idk, kako dostopati do igre za več igralcev
Super igra!!!
TO JE NAJBOLJŠA igra za rušenje, obožujem to igro, to igro igram ves čas, vendar prosim dodajte še nekaj avtomobilov. Všeč mi je ta igra, zmagam v vseh tekmah, obožujem to igro ❤️❤️
Demolition Derby 2 Трке psbt
To je res kul družinam prijazna igra, moji otroci jo imajo radi. Vožnja z avtomobili po svetu je odlična zabava, ko te policisti preganjajo. Še več nadgradenj za avto bi bilo lepo.
Vsakič, ko sem prišel v igro, je samo izbrisala igro in moj napredek. Grozno je. Ne kupuj
Brick Ball Blast: Ball Crusher Аркадни cci
Dobra grafika veliko vozil. Rad bi videl vojaški polovični tir
To je odlična igra, saj ima res veliko izbiro avtomobilov, kar je res lepo, vendar je grafika malo slaba, vendar me ne moti, še vedno je res dobra igra avto, ki ga zelo rad vidim, igra je Reliant Regal to je odlična igra in všeč mi je, nisem imel nobenih napak ali napak
Dobra igra. Ni preveč oglasov. Napisal oceno za nakup novega avtomobila.
Želim si, da bi bilo krmiljenje nekoliko lažje in bi bilo kul videti raptorja v igri
Dobra igra, ampak... Avtomobili bi lahko porabili več zdravja za njihovo ceno.
Lepo, ampak grafika ni lepa
Ta igra je kul, vendar potrebuje grafiko
Potrebno je veliko izboljšav pri pospeševanju avtomobilov
Zelo moteče se mi zdi, da se vedno, ko dirkam, pokaže napačno smer in moj položaj pade na 10 od 1, prosim, popravite
Thwbest
Obožujem to igro, toda kako dobiti nov avto v demolition derbiju 2, me lahko poučiš, prosim.
Dober zapravljavec časa, vendar je glavna težava pri igri med samim derbijem rušitve, če izgubite kolo, vam odpadejo vsa kolesa in ste končali. res? Očitno tehnična ekipa še nikoli ni bila na pravem derbiju rušenja. Vozilo lahko še vedno vozi na 3 kolesih
Super je, a težko je imeti denar...
Obožujem to igro in imam rad star car... ta igra se igra brez povezave...
Mega
Igra je polna napak in tudi zelo zaostaja. Prosim razvijalca, da izboljša to aplikacijo, do takrat pa tisti, ki so jo prenesli ali bodo prenesli, naj jo odstranijo ali ne prenesejo, saj je lahko usodna za vašo napravo. Ta igra je tudi poškodovala mojo napravo, zato sledite mojemu predlogu.
zanič je vse 3 igre, ki so potrebne za vedno, da dobim denar, vedno zaostajala, večkrat sem se zrušila na telefonu in računalniku, prihranil sem in kupil tank ant, vzel mi je denar, vendar še vedno nisem lastnik tanka, ne prenesem te igre, zruši naprave, zaostaja in te odtrga. NE PRENESITE!!!!!!!
No, ko gre za dirke, je problem, ker vsakič, ko vodim, piše napačno smer, tudi ko grem v pravo smer, potem bi šel od prvega do zadnjega položaja
bi bilo smešno, če bi dejansko igral proti drugim ljudem in ne samo proti računalniku
Očitno razvijalci še nikoli niso bili pravi derbi ... Še nikoli nisem videl, da bi na derbiju napadali s sprednjim delom vozila kot z zadnjim delom. Na nobenem avtomobilu ni nobene škode, le barvno označen simbol. Izbrisano!
Odlična igra za zafrkavanje. Ta igra bi bila odlična, če bi bila kot pubg, igralec v živo v vsaki enoti, pojdite že s časom ali pa samo pogrešam igro v živo. kje je zabavno igrati kopico robotov, ki so neumni in ne znajo razmišljati sami. Več kot 10.000.000 prenosov bi moralo biti dovolj spodbuda, da bo to odlična igra namesto le otroške igre. in odpravite prepone v tem rezervoarju, medtem ko ste pri tem. Spremenite deset mlinov v 100 milijonov! Poleg tega želim lamborghin v njej
Ta igra je taka zmešnjava!!!... kar naprej se mi zruši v telefonu😠😠😠
Odlicno😊❤❤❤
zamuja na vse tablice in telefon NE PRENESI, uničil bo vašo elektroniko😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈
Popolnoma zasvojenost! Super zabavno je samo razbijati avtomobile drug v drugega! Funkcija dirke jo popelje na povsem drugo raven! Rad bi izvedel, kateri je moj najljubši avto v igri, toda zdaj je to Zvezda! Všeč mi je funkcija prilagajanja in do zdaj sem naredil McQueen, The King in Hicks!
super kul
kull igra
To je zelo dobra igra, upam, da boste dodali letala za brezplačno igro. Upam, da boste poleg letal dodali še helikopterje
Obožujem to igro ...