Post by kabreventhavern on Feb 11, 2022 13:04:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира безкрайни точки ▞▞▞
▞▞▞ Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 2022 version ▞▞▞
То
Тази игра е толкова забавна, уверете се, че я играйте. Харесва ми.
Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 Arcade zylq
Това е супер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Тази игра е толкова забавна, Харесвам тази игра,🥰🥰
Не харесвам тази игра. Някак си се качих на ниво 175 по-горе и тогава изведнъж започна от ниво 1.
наистина е забавно, но е малко прекалено
Тази игра е много хубава, но един проблем, това ниво на играта изнасили отново и отново
добра забавна игра. по-добри от по-ранната версия с червена топка, които бяха по-механични.
AMOGUS (само тук, за да кажа това, за да не играя хаха)
Измами ме, защото имаше топка за поука, но когато я взех, беше пазач на калмари😤😤😤😤👎👎.
Мразя играта, която е толкова забавна, че обичам средната топка е най-добрата
Много лошо
Толкова много реклами убягва играта някога
наистина е добре, но моят wifi е кака и не мога да гледам никакви добавки, за да получа скинове между нас и сега трябва да изчакам до този уикенд, защото тогава отивам на място с wifi, но над всичко е невероятно
Харесвам играта и самата концепция, но просто има твърде много добавки. Може да е толкова добър като червена топка 4 от Fdj, но не е заради този аспект. Не трябва просто да се опитвате да принуждавате хората да купуват нещо, това е лош маркетинг
Изтеглих го успешно, но отказва да се стартира. Деинсталирай го, преинсталирах го и няма разлика...
толкова трудно
тази игра е нещо като червена топка, но е добре, че можете да получите повече от 5 живота добра игра хора 10 от 10
Страхотна игра за просто прекарване на времето
колко време отнема да го направя
Гадно!!! Най-лошата игра, изиграна, защото продължи 2 секунди след като умрях, трябваше да гледам видео, за да получа друг живот.
Много много много много много лоша игра
Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 Аркаде kbuz
Това е страхотна игра
играта е страхотна, но когато играя на нивото твърде трудно, започва толкова много да върви и аз натискам да играя играта, когато батерията ми е изтощена, той удря играта ми 😂 така че оцених пет звезди 🤣
твърде много добавки, това е много притеснително
Мислех, че това приложение е хмммммммммм
Повторете нивото, пикнете нивото
Много лош gameee
Далеч по-добре е от Red Ball 4. Нивата са лесни и много вълнуващи. Червената топка 4 е добра, но Червената топка 4 отнема ТВЕТЕ МНОГО време, за да запълни енергия. Според мен тази игра е много по-добра от Red Ball 4. МНОГО, МНОГО, МНОГО, МНОГО ХУБА ИГРА!
скучен собствено един живот PFFFFFFFFT.... истинската червена топка 4 има 5 Idoit
не ми харесва тази игра
ТОВА Е РАЗБИРАНЕ НЕ ИГРАЙТЕ
Трудно е😤😤😤😤😤😤😭
Реклами реклами реклами
Не ми харесва и повечето от тях е просто клонинг на нещо от Red ball Това е доста по-добра игра според мен
Добре, но ако добавите повече нива ще бъде по-добре
Това аз ли съм Или изображението изглежда като SUSSS
Добра игра
Имам 44 3 53
Харесвам red baoll 6, когато играя red baoll 6 беше толкова забавно
Толкова забавно и никога не свършва животите
тази игра е невероятна ☺️☺️ отключвам червено A
Uheebsbhe e sheve c е купон следобед и е спокойно
Brasil Tuning 2 - Racing Simulator Wyścigi fvu
По-добре е да изключите своя wifi или данни и той няма да може да ви даде някои реклами, но също така някои хора може да използват онлайн, за да проверят някои съобщения, така че, моля, отстранете проблема txq
Нивата започнаха да се повтарят след 131 вместо да се твърди, че играта вече е приключила. Причината за даване на 2 звезди е, че играта е превъзходна, само горният проблем не се харесва.
Ужасна игра, опитайте се да избегнете Adds на свой риск.