Post by partbridimpuctemb on Feb 8, 2022 9:04:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie Gunship Survival - Action Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie Gunship Survival - Action Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ omogoči božji način ▞▞▞
▞▞▞ Zombie Gunship Survival - Action Shooter 2022 version ▞▞▞
Dobra igra. Moja edina težava z igro je, kako igra ravna z viri.Moraš iti počistiti skoraj vse, a to tudi pomeni, da če ti večkrat ne uspe, potem si zajeban. Sicer pa je dobra solidna igra.
Igra je zabavna do takrat, ko se moraš spustiti za noč, potem ko mi reče, naj postavim lopo na optimalno mesto, ne bo šlo!! Reklo bo, da je v napoto!!!
Da, to je dobra igra, a ko napredujete v igro, so zombiji težji, to je normalno, vendar je pridobivanje boljših različic pištol in neusmiljeno brušenje za pridobivanje materialov težje. Če želite dobiti boljše stvari, se morate zanašati na srečo in zaboje.
Škoda, da nimate možnosti shraniti prejetih zabojev, dokler jih ne morete/želite odpreti. Igra vam daje samo 4 reže in ko premagate misijo, če vam ostane še ena reža, bo izbrala zaboj nizke stopnje. Igralce hočejo izkopati z denarjem, da bi kupili vire in zlate ingote. Ta igra ima takšen potencial, saj je izjemno zabavna, vendar je počasna, dolga pot do materiala za nadgradnjo.
Igra za enega igralca, ki se ne zažene, razen če imate internetno povezavo. Na vašem letalu ni stalnega signala wifi? Škoda, tako žalostno, ni igre zate. Uživajte v tem pregledu z 1 zvezdico za programiranje vaše igre za enega igralca, da ne deluje brez wifija. Dodajte črno-belo igranje, šibke puške, počasno brušenje za nadgradnje in igra je zdaj odstranjena.
Torej prvi vtisi je plačilo za igranje igre. Dobro nastavite in vse razen količine škode, ki jo morate narediti, v primerjavi s tem, kar lahko storite na začetku neumnosti. In ne morete napredovati, ne da bi premagali težke teirje, ki jih ne zmorete na svoji ravni.
všeč mi je
Veliko orožnih sistemov v igri dejansko ne obstaja na strelni ladji. V igri tudi ni Havbice, ki je AC-130 ponos in veselje. Prav tako nič takega, kot je raketni pod na topovskih ladjah, nekakšno smešno orožje je tam.
Canonnier Ouest - West Gunfighter Action watr
Zombie Gunship Survival 좀비 서바이벌 슈팅 액션 vcy
Zabavna igra in igram že vsaj en teden, vendar sem dosegel misijo, kjer ne morem v celoti oropati zadnje od 3 zgradb brez očitnega razloga. Ni zombijev, ki napadajo stavbo, in kolikor vem, ni omejitve prenašanja za roparje. Nikoli ne silim v ekstrakcijo. Ne glede na to, kako pristopim k misiji, bo zadnja stavba vedno prezgodaj odstranjena. Prosim, povejte mi, ali je to napaka ali mehanika, ki jo pogrešam. Na splošno odlična igra, vendar je ta misija precej moteča.
Večinoma je kul, vendar čez nekaj časa orožje ni dovolj in nadgradite pištolo, vendar ne morete nadgraditi vsakega orožja, da bi bilo močnejše, ker čez nekaj časa puške niso dovolj, ne morete niti nadgraditi ppl na tla, ki vam pomagajo pri premikanju skozi igro, tako da postane čez nekaj časa dolgočasna
Zabavna igra, a brušenje je preprosto grozno. Najbolj postopna nadgradnja zahteva ponavljanje misije za misijo za misijo. In ker je velika večina misij v bistvu enakih, streljajte zombije z letala in pri določeni misiji ni naključnosti, le hitro postane zelo dolgočasno.
Ni slabo za to, kar je zelo dobra igra. Ampak mislim, da je veliko skrinj, ki bi jih lahko imeli, in premalo zlata, da bi jih odpreli. Ne prejmete toliko zlata, da bi lahko sledili čiščenju skrinje iz svojih slotov v igri. Tudi zaradi visokih stroškov z malo udeležbe je potrebno malo časa, da se izenači z zalogami.
Tej igri bi dal 5 zvezdic, všeč mi je, trenutno imam 12. nivo, traja le nekaj časa, da se dvigneš, zato sem ji dal 4 zvezdice, a to je edina pomanjkljivost, vse ostalo je samo dobro. Uredi: Našel sem napako v sistemu dosežkov, pred kratkim sem svoj hangar dvignil na 5. nivo, vendar nisem dobil dosežka, da bi svoj hangar spravil na 4. nivo, v glavnem sem hotel r8 dobiti tri zvezdice, vendar sem našel tistega mletega snežaka je bil dober način za dvig ravni. Prav tako nisem želel, da se ocene za mojo najljubšo igro porušijo):
Igra je dobra, vendar ima eno veliko slabost. Misije imajo samo en cilj in to je ropanje skladišč. Če bi bili različni cilji, kot so zajem točke, reševanje preživelih ali zgodba, bi bila igra veliko boljša.
Zombie Gunship Survival - Action Shooter მძაფრსიუჟეტიანი qlxs
Zadnja posodobitev ima zdaj nekaj velikih napak v igri. Na primer, izziv (potop) ima napako, ki pošlje večjo skupino titanov (ne težkih titanov), ampak ogromne navadne titane, ki jih ni mogoče ubiti. Igra zdaj potrebuje nekaj popravil.
To je dobra igra
Grafika je neverjetno boljša od prve. Toda mletje v tej igri je preveč, kar je potrebno, da se vedno dvigneš na raven in dobiš prestavo. Morate še naprej brušenje, da dvignete opremo, ki jo imate, preden se premaknete na nove. zemljevide, tako kot pravim, veliko brušenja. Trajalo bo leto dni, da pridemo na višjo raven. To je igra za izgubljanje časa, medtem ko čakaš na nekaj lol.
Odlična igra, a če bi moral z eno besedo opisati umetno inteligenco za kopenske sile... bodi retardiran. Absolutno retardiran. Večino časa streljajo na zombije šele potem, ko jih napadejo. V nekaterih primerih jih bodo popolnoma ignorirali in začeli napadati zid ali kaj podobnega. Popravite AI in igra bi bila veliko boljša.
Igra je bila zelo zabavna od trenutka, ko sem jo igral. Zelo hitro sem se naučil osnov. Videz in potopitev v dviganje in razstreljevanje zombija je bilo zelo zadovoljivo. Igralce je opozoril, da je spajanje možno, vendar ni neposredne razlage, kako v igri. Časovniki prisilijo igralce, da izgubijo potencialne nagrade iz misij zgodb, vendar imate možnost plačati z viri v igri. Tudi razvijalci morajo zaslužiti . Na splošno solidna igra.
meh V redu je. pride do točke, ko plačujete denar ali ure in ure brusite lažje nivoje samo za nadgradnjo orožja za eno raven. Igral bi pogosteje, če se zaboji ne bi odpirali 3 ure. Možnost brez povezave bi bila dobra. Posodobitev: več mesecev res ni sprememb v igranju. Verjetno bom to odstranil.
igra je dobra... fajn bi bilo imeti boljšo paleto orožja za igralca.... prav tako bi bilo malo bolj zanimivo imeti več obrambnih misij okoli baze igralcev kot reševanje misij za staro železo. .. vsaj tako je moje mnenje o tej igri..... hvala za igro
Pravkar sem začel igrati to igro in je zelo zabavna. Brez dolgočasnih dodatkov vsaki 2 minuti, upajmo, da bomo kmalu dobili nekaj spletnih skupinskih dejanj
Dobra igra, a čakalne dobe na zabojih so osupljivo dolge. Časi odklepanja morajo biti krajši. Za vse ostale nisem prepričan, vendar nimam potrpljenja, da bi čakal nekaj ur na zaboj. Tudi stopnja, katere stopnja se dvigne, se zdi, da so minili eoni, preden je dosegel naslednji rang.
Vsa vprašanja, razen glede realističnih zmogljivosti streliva in orožja iz resničnega sveta, ki nima resnične učinkovitosti. Neskončno strelivo za mitraljez je lepo, vendar se zdi, da je omejitev topovskih nabojev preveč osredotočena na samo oteževanje stvari. Mimogrede, mitraljez velikega kalibra se ne bi smel počutiti, kot da streljam na plastične kroglice, samo, uf. Da pa res pridem do bistva, je bil v trenutku, ko sem spoznal, da "zombiji" uporabljajo strategijo, to trenutek, ko je igra izgubila moje zanimanje. Pametni zombiji?
ko preverite "dogodke", ni možnosti za nazaj, ven v igro, morate znova zagnati igro. inventar v zabojih bi moral biti večji ali pa naj bodo časovniki/zlato cenejši. osnovno orožje je prepogosto.
Zabavna igra, orožje ni tako dobro, zasloni se zmedejo z vsemi možnostmi.
v redu
Sprva je bilo zabavno, vendar se zelo hitro zmelje. Mehanika zaboja je dražeča. Zaboji se odpirajo predolgo in lahko nadaljujete z igranjem in opustite vse zaboje, ki jih ne morete, ali pa jih nehate igrati več ur. Poleg tega nisem prepričan, kako se težavnost obrambnega mehanika spreminja, toda vsakič, ko poskušam izvajati obrambo, sem popolnoma uničen. Moje orožje se narobe počepevajo in sovražniki se prevrnejo čez obrambo moje baze.
Ta igra mi je večinoma všeč in jo igram že mesece, sem na točki, ko moje orožje preprosto ni dovolj hitro, da bi dobil vse horde, ki prihajajo na mojo ekipo. Igra potrebuje boljše orožje ali manj zombijev.
To sem ocenil z 2 zvezdici, ker je igro zelo težko dvigniti na raven in je pretežko ubiti velike zombije, razen če imate popolnoma nadgrajeno nastavitev topov/projektilov. Prav tako morate odstraniti kup orožja, ki ga dobite iz zabojev, ki jih dobite, da nadgradite svoje orožje. Če bi bilo to vse popravljeno, bi to igro ocenil s 5 zvezdicami, saj mi je všeč igranje.
Fajn igrica, čeprav se ponavlja igranje, se ne naveličaš.
Dobra igra, vendar ima nekaj pomanjkljivosti. Ni vam treba čakati 3 ure, da odprete zaboje. Ko jih odpreš, dobiš enake stvari. Sem bivši vojaški in specter nima rakete Hellfire, ima 105 mm havbico, mini puške in top bofurs. Ostrostrelska puška in peklenski ogenj sta smešna. Ampak mislim, da je to samo igra! 2,5 zvezdice
zabavna igra, vendar so nadgradnje orožja in odpiranje skrinj nekoliko počasno (3 ure na lahki ravni?). se igram že en dan in mi je všeč koncept, vendar bi lahko bil boljši za igralca ... potrebujejo predmete za nadgradnjo orožja, vendar se zdi, da ravni zombija presegajo sposobnosti nadgradnje orožja. nisem kupil v nadgradnjah iger (vendar nikoli ne)
Povsod je zelo dobra igra. Tone nadgradenj. Zaboji za plen imajo garancije in ne morete zahtevati veliko več kot to. Naraščanje je počasno, vse ostalo pa je dobro.
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Action rbs
Všeč mi je videz FLIR, precej realističen in privlačen! Dal sem samo 4 zvezdice, ker sem star in nisem igralec iger. Težko je bilo ugotoviti, kako zamenjati orožje, utrditi štab, itd. Sicer pa zelo prijetno!!
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Action rbs
Prvič, igranje ni plačano, kot pravijo nekateri, drugič za tiste, ki pravijo, da želijo brezplačno igro, pojdite v trgovino z igrami in vprašajte, ali lahko imate brezplačno igro za vaš sistem iger in poglejte, kaj se zgodi. Izdelava iger je stala denarja, če rečem, da je to ... zelo kul igra. želim si, da bi bilo treba še malo narediti, kar pomeni različne načine igre. igra je res gladka. Nimam nič proti, da bi porabil nekaj $ za podporo igri, v kateri uživam
Všeč mi je igra, vendar moram za igranje uporabiti svoje podatke in mislil sem, da je to igra brez povezave, kot je druga igra Zombie Gunship, vendar živim na območju, ki ne more dobiti signala in ne morem igrati, prosim naredite način brez povezave, zato lahko igram brez pojavnega okna z napisom prosim, znova se povežite z wifijem. Ocenil bom z 10 zvezdicami, če bo šlo tako visoko, vendar moram oceniti s 5 zvezdicami, če ste naredili način brez povezave za ljudi, kot sem jaz.
Ta različica je veliko boljša od prejšnje. Igral sem staro, kjer imate samo 3 puške, 25 mm, 40 mm Bofors in 120 mm. Raznolikost skupaj z vojaki omogoča novo izkušnjo z veliko raznolikostjo. Gg
To je zabavna igra, moja največja težava so škatle za plen, ki jih lahko imate le 4 naenkrat in vsaka misija, ki jo opravite, vam daje vsaj 2 eno s 3-urnim čakanjem in eno s 5 minutami, saj jaz ne igram dosledno, zato ne izgubite zaradi tega plena, mislim, da mora biti količina razpoložljivih škatel na 8 ali 12 ali pa je treba čase nekoliko skrajšati
Včasih je bila zabavna igra, dokler niso uspeli priti, kjer je skoraj nemogoče napredovati, razen če nimaš 100 dolarjev za porabo...Raje bi si kupil 2 igri Xbox One za ceno njihovih škatlic! Loll Money lačni ljudje👌😆🤦🏽
Zanimiva..
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Akció niz
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Akció niz
V redu
Igra sama po sebi je odlična, edina stvar, ki preprečuje, da bi bila moja ocena 5 zvezdic, so pojavna okna oglasa. Da, zavedam se, da obstaja trgovina in stvari, ki jih ponuja, ne potrebujem opomnikov vsakih nekaj minut. Razen tega očitka se boj počuti dobro in tekoče, vire je dokaj enostavno dobiti (zaenkrat se lahko spremeni. Če je tako, bom posodobil ta pregled). Če želite zombije iz velikih pušk iz večjih letal spreminjati v pasto, ne iščite več.
Grafika je spodobna in premisa dobra, vendar je igra slabo izvedena. Kot vse mobilne igre je očitno, da gre za denar, saj je veliko težje zmagati brez nakupa stvari. Na koncu sem nehal, ker je bila orožja premalo močna in zaradi omejenega streliva močnejšega orožja ni bilo zabavno. Začeti bi moral s standardnim AC130 in samo igrati misije. Če nekdo naredi igro AC130 ali celo AH64D guncam, ki se ne osredotoča na plačilo za zmago in uporablja oglasne pasice za nalaganje scrn, bo to super. Odstranjeno
Kot pri večini teh iger, ko enkrat dosežete določeno raven, ne morete storiti veliko, če ne začnete plačevati za stvari. škoda, ker je igra zabavna, dokler ne prideš do točke rhat.
Ta igra je bila in je še vedno fenomenalna!! Toliko za postoriti in spravi v določeno razpoloženje, da se vedno znova zaželiš loviti to razpoloženje, menim, da sem dokaj znan in aktiven v zavihku Skupnost ZGS (kar je zelo koristno za začetnike in ljudi tam so zelo prijazni in informativni) Nadaljujte z dodajanjem novih zemljevidov in orožja, ta igra je Epic!! Hvala vam.
Všeč mi je igra, ne razumite me narobe. Je pa malo zmedeno. Ne razumem zakaj vedno dobivaš tako orožje? Samo za strganje? Prav tako bi moral biti sposoben kombinirati in dvigniti nivo. Naredite nivo za pištolo in združite za nivo zvezde. Raven barve je dobra. Pogled in krmilniki so dobri. Lahko bi samo malo prilagodil. Ampak nad vsem odlična in zabavna igra. Odličen način preživljanja časa.