Post by tycavetootdisp on Feb 7, 2022 16:27:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clumsy Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clumsy Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ häkkida münte ▞▞▞
▞▞▞ Clumsy Ninja 2022 version ▞▞▞
Mängu jaoks on see tõesti kahtlane. Varem mängisin seda oma iOS-i telefoniga, kuid nüüd proovisin seda Androidiga ja see tahab, et ma saaksin sellel helistada ja kõnesid hallata, oma kontakte näha ja minu telefoninumbrit vajada. Mulle meenus ka, et nooremana tüdinesin sellest kiiresti.. Nii et kokkuvõttes pole seda väärt.
Clumsy Ninja Kalandjátékok qvk
Naljakas mäng aga ka huvitav
Hea mäng
See mäng on lõbus! Kuid see võib olla igav. Mäng on väga hästi tehtud! See on naljakas. Lõbus. Ja kui sa jõuad piisavalt kõrgele. Sa saad olla tüdruk pildil. Ma ei jõudnud sinna aga. Lõpetasin 11. tasemel, ma ei tea miks, aga see oli lõbus, kuni see kestis! Loodetavasti naudite seda mängu.
Hehe.... praeguse kohmakas ninja naljakas
Tegin kõiki ülesandeid, et saaksin taseme tõusta, olin 12. tasemel, kuid mäng tahtis, et ma ostaksin midagi, mida saate ainult 13. tasemel. Palun parandage see, et sellega on palju hakkama saada.
Kogu aeg crashib
Naljakas mäng hea mäng
Mulle meeldis väga mängida seda mängu vanemas seadmes, mis mul oli umbes aasta tagasi. Mulle meeldiks anda sellele mängule 5-tärniline arvustus, kuna mulle meeldis seda mängida, kuid mul tekkis mängu katkemise probleem. Minu telefon on VG30 ja mingil põhjusel registreerib see ekraani puudutamisel umbes 1/2 tolli kõrgemal puudutamiseks. Mulle meeldiks kindlasti, kui see probleem lahendataks. Kui see on lahendatud, annan sellele mängule 5 tärni, mida see väärib.
𝐈𝐭 𝐠𝐚𝐯𝐞 𝐦𝐞 𝐦𝐞𝐦𝐨𝐫𝐢𝐞𝐬. 𝐁𝐮𝐭 𝐰𝐡𝐞𝐧𝐞𝐯𝐞𝐫 𝐈 𝐫𝐞𝐬𝐞𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐠𝐚𝐦𝐞 𝐢𝐭 𝐣𝐮𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭𝐬. 𝐓𝐡𝐚𝐭'𝐬 𝐰𝐡𝐲 𝐈 𝐠𝐚𝐯𝐞 𝐢𝐭 𝟑𝐬𝐭𝐚𝐫𝐬 ⭐. (𝐈 𝐩𝐥𝐚𝐲𝐞𝐝 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞
Kustutasin kõik oma edusammud Mäng on tõesti nostalgiline ja mul oli väga hea meel selle uuesti alla laadida. Kahjuks kõik edusammud, mis mul õnnestus, kustutati ja naasis lvl 1 juurde:( Probleem on selles, et see ei ühenda teie Google Play kontoga, arendaja, palun parandage see.
Ok, ma mõtlen selle mängu osas ümber... See saab 3 tärni e.m.a, üks nupud on liiga väikesed ja 2 ülesanded on väga rasked ja 3 saab vaevalt kalliskive hankida.... Mängin ühe telefoniga... Samsung kui täpne olla, avakuva on digitaalne ja see pole tegelikult nupp. Nii et kui ma üles pühin, naasen avakuvale... Samuti saate oma ninja magama pannes 1 kalliskivi iga kord. 7 päeva, aga kõik muu on nagu 24 kalliskivi kuni 6... probleem on selles, et te ei saa kalliskive peaaegu kätte
Vinge !
Ma ei tee HH
Norm
Choose how you want to restore data to your iPhone or just set it up as a ... They might appear nervous, clumsy, and even a little bit awkward around you.
Kui logime välja pärast seda, kui meie edusammud on kustutatud, olenemata sellest, millise kontoga oleme lingitud. Minuga juhtus kolm korda. Hea mäng ikka.
Selge, see on lõbus mäng, aga kui ma sulgesin rakenduse 30 sekundiks, et YouTube'i minna, siis lülitan uuesti sisse ja Boom, kõik minu edusammud on kadunud, see on juhtunud alates Android 11-st, palun parandage Hindaksin seda 5 tärniga ja oleksin väga rahul, kui te seda teeksite
Kui saaksin hinnata 0 tärni, annaksin kindlasti nulliga. Kui ma mängu uuesti mängin, algab see uuesti. Tee oma mäng korda, kutt! Mulle ei meeldi su tobe mäng. Pls parandage mäng. Kustutasin SELLE jaoks 3 mängu?! See on nii ebaõiglane! Need kolm mängu olid ühed mu lemmikud!!! Kustutan selle rakenduse praegu.
Üldiselt on rakendus tõesti hea ja jõudsin 6. tasemele umbes 30 minutiga, kuid siis sulgesin rakenduse ja kui ma selle uuesti avasin, siis minu edusammud lähtestati ja olin tasemel 1, parandage see probleem plsss
Space Legends: Adventure Game ผจญภัย hdh
Äsja välja antud Clumsy Ninja pealkiri, mille on loonud NaturalMotion, kasutab simulatsioonitehnoloogiat "Euphoria", et esitada tempermalmist vormitav
Väga lõbus ja lihtne mäng, mitte ainult meelelahutuslik, vaid ka lõõgastav. Samuti ei olnud mul kunagi probleeme vigade või tõrgetega ning see töötab väga sujuvalt
Hea mäng!
Mulle meeldis seda mängu aastaid tagasi mängida ja otsustasin selle uuesti oma telefoni installida. Nüüd iga kord, kui avan rakenduse, taaskäivitab see mind algusest peale, olenemata sellest, kui kaugele ma jõuan. Olen proovinud seda desinstallida ja seejärel uuesti installida, kuid sama asi kordub. Palun parandage see, see on tõesti lõbus mäng
Tere Clumsy Ninja Team. Ma armastan seda mängu väga, kuid paljud inimesed seisavad selle probleemiga silmitsi, et areng ei päästa. Täna ma avan selle ja mängin seda, olen tasemel 29 ja lähen tasemele 30, kuid kui ma selle uuesti avasin, viib see mind tagasi 1. tasemele, palun parandage see probleem. Olen saanud palju edumünte ja kõik muud asjad, palun andke oma edusammud tagasi. Ma ei oodanud seda, kuna ma armastan seda mängu ja täna juhtus see minuga. Palun kohmakas ninjameeskond parandage seda.🙏🙏
Alguses oli see igav aga nyyd on 😗
Clumsy Ninja Seikkailu xmgu
Mul on selle rakenduse kohta palju öelda. See on rakendus, mida mängisin palju aastaid tagasi. Ma olin ausalt üllatunud, kui nägin, et see on endiselt olemas. Tavaliselt sellised rakendused, mis on tegelikult head ja ainulaadsed, ei kesta. Ma tõesti tunnen, et võite öelda, et selle rakendusega on tehtud palju vaeva ja hoolt, alates graafikast kuni mehaanikani. See on üks, mis mulle meeldivalt üllatunud, kes pidas seda meelde. Küpsiste lõikurite meres, mis sobivad 3 rakendusega, on see peidetud pärl. (Ja mitte mängu 3 või liitmismäng!)
ÄRGE INSTALLAGE, kui te ei soovi oma edenemist iga kord, kui mängite, lähtestada. Tema ise on hea, kuid arendajad, keda peate tõsiselt OMA MÄNGU PARANDAMA. Olete saanud nii palju arvustusi, milles öeldakse, et peaksite seda tegema, kuid tundub, et te isegi ei hooli, ma soovin, et oleks poole tärni valik
Minu mäng lähtestub pidevalt. Olin 13. tasemel, nüüd olen tagasi alguses
See mäng on tõesti hea ja sellel oli palju potentsiaali. Palju ülesandeid, koolitusi, lugusid ja muud sellist. Asi on selles, et kui olete kõik koolituselemendid omandanud, ei edene lugu edasi. Lõppu pole. Ma oleksin sellele mängule andnud 5 tärni, kuid sellel pole enam peaaegu mingit tuge arendajatelt, kuna saatsin neile meili, ja nad pole midagi teinud. Sel põhjusel saate ühe tärni.
Prügi! Mis mõtet on mängida, kui see ei salvesta ei mängu ega Google Play kaudu. Peate taaskäivitama iga kord, kui mängu avate. Oleks andnud võimalusel null tärni. Sorteerige ära, selline põhirakendus, nagu mängude salvestamine, ei tohiks tänapäeval probleem olla, aga vaesed, kes maksavad rakenduse üksuste eest. Arendajatel peaks olema piinlik ja häbi, sellest on teile üle aasta tagasi teatanud paljud inimesed ja midagi pole tehtud ega isegi arvustustele vastatud
MIDA KURADIT! Mängisin nagu tavaliselt, olin lvl 8 ja ostsin mõned mündid 6 taala eest NING MÄNG JÄRGI JÄRGI JA KÄIVITUS TAAS ESIMENE TASEMEL. MA TAHAN OMA RAHA TAGASI. VÕI vii mind tagasi oma tasemele kõigega, mis mul oli.
Tere... See on vinge mäng! IGA SEKUNDIS EI TEKITA KUULUTUSID (oleme kõik selle varem läbi elanud) pole ühtegi taset, saate ninjat hoida nii palju kui soovite. Palju avamist. Fotode tegemisel kasutatavad joogid on vinged. Soovitan seda kõigile, kellele meeldib inimestega askeldada, nagu mina. Hea graafika! Tõesti muljet avaldanud.
Nagu paljud teised mängijad, mängisin ka mina seda mängu ja tõstsin mitut taset kõrgemale. Järgmisel päeval taastati kogu edu 1. tasemele. Ärge raisake aega selle mängu allalaadimisele ja mängimisele, kuni see on parandatud.
Väga raske klõpsata nuppudel, väga hiline, varem oli minu tahvelarvutis, ükski neist ei olnud probleem. See on minu Androidis. Parandage need vead ja ma laadin selle tagasi ja parandan oma tagasiside. Aitäh.
Tõesti lahe, ülesanded võivad olla keerulised!! Ninjaga on lõbus mängida ja kui olete vihane, kujutage ette, et ninja on keegi, keda te vihkate, ja hakake teda ringi viskama. Lõbus...
Teeb ninjad naljakaks 10/10
Haiaahahahhaahnayahahsjahha
Mulle see mäng ei meeldi, sest jõudsin viiendale tasemele, logisin välja ja läksin uuesti võrku ning see alustas mu edenemist uuesti😡😡😡
Ainus miinus on see mänguülesandes. See on koht, kus peate saama ninja, et see batuudilt külili alla hüppaks. Paar korda ebaõnnestusin. Kui ma sellega hakkama sain. Mäng seda arvesse ei võtnud. Palun tehke kalliskivide hankimine lihtsamaks. Või eemaldage see teatud ülesanne. Ülesande nimi on täielik põrge. Edit: see on hea!!! Kui teil on kalliskive, võite päris palju vahele jätta. Aga neid on raske kätte saada. Edit: kaotasin kõik andmed. Desinstallitud. Ma armastan seda mängu igal juhul. Lihtsalt parandage mängu. Uuesti installitud.
Mul on see mäng olnud aastaid ja mänginud seda oma tütrega. Sain hiljuti uue telefoni ja sellest ajast alates ei ole mul õnnestunud oma profiili tagasi saada. Olen varem telefone vahetanud ja probleeme pole olnud. Ma ei tea, kas see on värskendus või mis, aga ma ei saa oma Google'i kontole sisse logida. Ma lähen seadetesse ja see on seal, kuid sellel klõpsates ei juhtu midagi. Kui seda saab parandada, muudan oma reitingut, kuid seni ei taha ei mu tütar ega mina seda enam mängida.
Sellel mängul on minu jaoks nii palju nostalgiat ja see on nii kaugele jõudnud, kui ma seda 6 aastat tagasi mängisin, kuid iga kord, kui ma mängu pikemaks kui minutiks sulgen, paneb see mind kogu mängu taaskäivitama. See ei päästa mu edusamme üldse. Kui ma tahaksin mängu, mis iga kord uuesti käivituks, mängiksin solitaire'i. See on tõesti kurb. Tõesti pettunud.
Ma armastan seda mängu, kuid kustutasin selle paar kuud tagasi, kuna mu uues telefonis kustutab see laadimisel kõik minu edusammud. Asja hullemaks muutmiseks kustutasin selle oma vanas telefonis, et saaksin selle uude telefoni hankida. Ma olin 79. tasemel. Kaotasin kõik oma neetud edusammud, et seda enam kunagi tagasi saada. See on tõesti tüütu. Ikkagi, vinge mäng, laadisin selle oma vanasse telefoni uuesti alla, et saaksin seda mängida. AGA SEE ON NII tüütu, et ma kaotasin 2 AASTAT JUMALATUD EDUSED.
See oli tõesti lõbus, jõudsin 12. tasemele ja panin telefoni käest, kui ootasin, et saaksin uuesti batuuti kasutada, sisenesin rakendusse ja see kustutas kõik mu edusammud. Palun kas keegi saab aidata? Hakkasin mängu väga käima ja kõik mu edusammud on kadunud (ma ei kustutanud mängu) Hindan kindlasti 5 tärni, kui probleem laheneb
CSR Racing 2 - Car Racing Game – Rakendused Google Plays